rossignol eveo 70 için ürünler (2)

Basitçe Braucol - Şaraplar

Basitçe Braucol - Şaraplar

Yerli bir üzüm çeşidi ve özgün bir şarap yapımı ile doğal bir şarap. Daha iyisini kim söyleyebilir ki? Basitçe Braucol, taze ahududu ve güzel bir baharat dokusu sunuyor: zerdeçal, kimyon ve bir parça tonka fasulyesi. Bağ:DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation:GAILLAC Bölge:GÜNEY-BATI Renk:Kırmızı Üzüm Çeşitleri:Braucol Yetiştirme Yöntemi:Organik dönüşüm Karakter:Hafif / meyvemsi Hacim:75cl Kükürt Miktarı:çok az veya kükürtsüz Yıl:2019
Burgonya Şarapları - Beyaz

Burgonya Şarapları - Beyaz

Bağ: Bourgogne'nin tam güneyinde, Beaujolais ile sınırda, appellasyonun alanı köyün alanını aşmaktadır. Saint-Vérand köyü bir "d" harfi taşırken, appellasyon bunu taşımamaktadır çünkü altı köyde toplanmaktadır. 1971'de kurulmuştur, Mâconnais bölgesinde verilen sonuncu appellasyonun öncesindedir. Şarapçılık: Toprak: Jura kireçtaşı, Côte-d'Or'un kireçtaşı katmanlarını uzatır, Chardonnay için idealdir. Ekim yoğunluğu: 8.500 bitki/hektar. Budama: Guyot. Hasat: Manuel Verim: 55 ila 65 hls/ha, üzümlerin terroirimizin nüanslarını ortaya çıkarmasına olanak tanır. Şarap yapımı: Meyveyi korumak için çok yavaş presleme. Son presin suları tutulmaz. Olgunlaştırma: 6 ila 8 ay boyunca tankta. Süreç boyunca, kararlar esasen tadım sonuçlarına göre alınmaktadır. Bu veriler, doğal olarak teknik analizlerle tamamlanmaktadır. Tüm şaraplar için olduğu gibi.